پس از معرفی مدل‌های Xc60 و Xc90، ولوو به معرفی خودرویی بی نظیر به نام Xc40 پرداخت. از ویژگی‌های بسیار بی نظیر این محصول، می‌توان به کوچک بودن ابعاد ماشین و نیمه لوکس بودنش نسبت به تولیدات قبلی اشاره کرد. امروزه به دلیل افزایش اهمیت محیط زیست، گرمای زمین، اکوسیستم، سلامتی انسان‌ها و حیوانات، اکثر محصولات در جهت حفاطت از موارد نام برده شده، تولید می‌شوند. خودروسازان نیز از این فرصت استفاده کرده و خلاقیت خود را در جهت تولید ماشین‌هایی با لوازم و قطعات برقی در نظر گرفته‌اند. شرکت ولوو نیز خود را از این قائده مستثنی ندانسته و خودروی برقی ولوو Xc40 را در دو نسخه T4 و T5 تولید کرد. در ادامه با ما باشید تا از تجهیزات آن مطلع شوید.

قبل از هرچیز می‌خواهیم به توضیح یک سری از انواع‌ها بپردازیم و پس از آن خودرو ولوو Xc40 را بررسی کنیم.

SUV چیست؟

خودروهای شاسی بلند یا SUV که مخفف Spot Utility Vehicle می‌باشند. این کاربرد در ماشین‌ها برای طی کردن مسافت‌هایی در بیابان‌ها، صخره‌ها و دیگر جاهای سخت زمین می‌باشد. به عبارت دیگر این ماشین‌ها را Off-road می‌گویند. فضای داخلی اینگونه خودروها راحت بود و برای استفاده خانوادگی نیز می‌تواند مناسب ‌باشد. خودروهای SUV  به دو صورت وانت و سواری می‌باشند، و این مورد ویژگی و خصوصیات خاص خود را دارد. خودروهای SUV وانت به دلیل بدنه محکم و وزن سنگینی که دارند، بیشتر برای یدک‌کشی و از این قبیل کارها مناسب می‌باشند. اما مدل سواری آن بسیار جمع و جورتر و در ابعاد کوچک‌تری می‌باشد. این نوع از SUVها به لحاظ ایمنی و راحتی می‌توانند بهترین گزینه باشند. 

تفاوت هیبرید و برقی چیست؟

اتومبیل‌های برقی، برای شارژ شدن به یک موتور الکتریکی و باتری نیازمندند. این نوع خودروها در جهت حفاظت از محیط زیست به خوبی عمل کرده و مانع از انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شوند. پس از شارژ ماشین‌های برقی، توانایی طی کردن مسافتی به طول 100 تا 400 کیلومتر را دارند. برای شارژ کردن خودرو می‌توانید در ایستگاه‌های مخصوص و یا در خانه اقدام به شارژ آن کنید. 

خودروهای هیبردی طور دیگری عمل کرده و به عنوان خودروهای دوگانه سوز شناخته می‌شوند. برای راه اندازی خودرو از نوع هیبریدی، نیازمند داشتن موتور بنزینی، موتور الکتریکی و باتری هستیم. در این نوع از اتومبیل‌ها هنگامی می‌توانیم بالاترین و بیشترین حد قدرت را داشته باشیم که به بیش‌ترین حد چرخش موتور برسیم. این عمل در خودروهای برقی برعکس می‌باشد. یعنی هنگامی که موتور به آهستگی می‌چرخد، ما شاهد تولید قدرت زیادی هستیم.

معرفی خودرو ولوو Xc40

این خودرو تمام الکتریک بوده و می‌تواند مسافتی در حدود 400 کیلومتر را طی کند. پیش از این به توضیح خودروهای الکتریکی یا برقی پرداخته و توضیح مختصری در این خصوص دادیم. در این خودرو به دلیل انتقال نیرو به چرخ‌ها، هر چهار چرخ محرک نامیده می‌شوند. قدرت موتور در این خودرو برقی معادل با 408 اسب بخار و تولید 660 نیوتن متر گشتاور می‌کند. از لوازم و قطعات برقی ولوو، می‌توانیم به ظرفیت 78 کیلووات ساعتی باتری آن اشاره کنیم؛ که توسط کابل شارژی در مدت زمان 40 دقیقه می‌تواند 80 درصد از ظرفیت باتری را پر کند. 

فضای داخل ولوو XC40

فضای داخلی خودرو برقی ولوو

ظاهر داخلی اتاق خودرو شبیه به دیگر نمونه‌ها می‌باشد. از جذابیت‌های جالب این خودرو می‌توانیم به قابلیت آپدیت کردن نرم‌افزارهای به کار برده شده، اشاره کنیم. این سیستم با قابلیت به روز رسانی خود، همیشه با جدیدترین و پیشرفته‌ترین امکانات و برنامه سازگاری ایجاد می‌کند. از دیگر قابلیت‌های این خودرو برقی، می‌توانیم به استفاده از برنامه‌های اندرویدی، گوگل مپ، گوگل پلی استور، گوگل اسیستنت و دیگر امکانات را نام ببریم.  از لوازم تجهیزات این خودروی برقی می‌توانیم به وجود 7 ایربگ، ترمز اضطراری خودکار، هشدار در جهت رانندگی بین خطوط، شناسایی اشیا در نقاط کور اطراف ماشین و اخطار به راننده، سنسورهای پارک هم در سمت عقب و هم در جلو، روشن شدن ماشین بدون نیاز به کلید، برقی بودن و صندلی و تنظیم شدن به حالت‌های مختلف، نمایشگر لمسی 9 اینچی، چراغ‌های LED در سمت جلو و ... اشاره کنیم. برای داشتن امکانات بیشتر مانند چرمی شدن روکش‌های صندلی، سانروف پاناروما، دوربین با قابلیت چرخش 360 درجه و ... می‌توانید هزینه‌ی لازم را پرداخت کنید. 

از دیگر قسمت‌های داخلی این خودرو می‌توانیم به فضای صندوق عقب یا حمل بار آن اشاره کنیم. این فضا حدود 413 لیتر می‌باشد.


سخن آخر...

می‌دانیم که امروزه سلامت محیط زیست و نگهداری و حفاظت از آن بسیار مورد توجه همگان قرار گرفته‌است. به همین دلیل تولید اتومبیل‌های پاک که مانع از تولید گازهای گلخانه و آلودگی، طرفداران زیادی داشته و همچنان نیز توجه افراد زیادی را به سمت خود جلب می‌کند. خودروی برقی ولوو Xc40، از دومین اتومبیل‌های تولید این کمپانی بوده‌است. از اهداف این کمپانی تولید 50 درصدی خودروها برقی تا سال 2025 می‌باشد. امیدواریم این مطلب شما را در جهت کسب آگاهی کمک کرده باشد.