قطعات تقلبی خودرو دقیقاً چیست؟
تولیدکنندگان تجهیزات اصلی (شرکت ولوو) و شرکت های پس از فروش قطعات یدکی خودروها را مطابق با استانداردهای ایمنی و کیفیت صنعت خودروسازی می سازند. از طرف دیگر، قطعات تقلبی معمولاً با مواد زیرین ساخته می شوند و کیفیت ساخت پایین تری دارند. آنها ممکن است شبیه قطعات واقعی به نظر برسند و بهعنوان اورجینال یا OEM برچسبگذاری شوند، اما کیفیت آنها را ندارند. از آنجایی که بیشتر این قطعات بسیار ارزان تر از قطعات اصلی هستند، با استانداردهای ایمنی تعیین شده توسط صنعت برای کاهش هزینه تولید مطابقت ندارند و در نتیجه رانندگان بیشتری را در معرض خطر قرار می دهند.
بنابراین، این قطعات یدکی تقلبی خودرو چگونه خطرناک هستند؟
از آنجایی که قطعات تقلبی استانداردهای ایمنی و کیفیت صنعت خودرو را ندارند، وجود این قطعات در خودرو می تواند منجر به خرابی، خرابی موتور و حتی تصادف شود. در اینجا برخی از خطرات استفاده از قطعات یدکی تقلبی مختلف آورده شده است.
قطعاتی مانند شمع ولوو، تسمه، سوپاپ ها، فیلترهای روغن ولوو و غیره تنها برخی از قطعات حیاتی موتور و پیشرانه برای عملکرد مناسب هستند. قطعات تقلبی خودرو ممکن است به خوبی با موتور شما مطابقت نداشته باشند و ممکن است سریعتر فرسوده شوند، که نه تنها می تواند منجر به خرابی موتور، بلکه باعث اتصال کوتاه و آتش سوزی شود.
آسیب های مربوط به شیشه جلو
شیشه جلو ولوو که توسط شرکت توصیه می شود از استاندارد ایمنی خاصی مانند ظرفیت تحمل بار پیروی می کنند. این حداکثر توانایی یک ماده (در این مورد شیشه جلو) برای تحمل بار قبل از شکستن یا از کار افتادن است.
شیشه های جلوی تقلبی که از این استانداردهای ایمنی پیروی نمیکنند ممکن است زیر بار ترک بخورند یا بشکنند که میتواند برای سرنشینان خودرو بسیار خطرناک باشد. همچنین برف پاک کن های ولوو تقلبی در هنگام بارندگی شدید به اندازه نمونه اصلی کار نمی کنند زیرا بسیاری از برف پاک کن های تقلبی دقیقاً مطابق با انحنا و شکل شیشه جلوی شما طراحی نشده اند.
خرابی ترمز
لنت ترمز جزء ضروری سیستم ترمز خودرو است. لنت ترمز تقلبی در مقایسه با لنت ترمز اصلی به طور ناموزون و نسبتاً سریع فرسوده می شود. در حالی که ممکن است این فقط یک هزینه ناخواسته اضافی برای خدمات کلی شما باشد، برخی از لنت های ترمز تقلبی با مواد بی کیفیت باعث ترمزهای پر سر و صدا می شوند.
لنت های ترمز هنگام سایش می توانند گرد و غبار را جمع کنند، که اگر اجازه ایجاد بیش از حد ایجاد شود، ممکن است باعث لرزش بیش از حد، کاهش عملکرد و صدای جیغ در هنگام اعمال ترمز یا خاموش شدن آن شود. در مقایسه با محصولات اصلی ولوو، لنتهای ترمز تقلبی میتوانند سریعتر فرسوده شوند یا به طور ناگهانی خراب شوند و منجر به خرابی ترمز شوند که میتواند واقعاً خطرناک باشد.
6 راه برای تشخیص یک قطعه خودرو تقلبی از اصلی ولوو
از آنجایی که قطعات تقلبی خودرو ولوو در همه جا وجود دارد، در اینجا به برخی از نشانه های یک محصول تقلبی اشاره می کنیم.
1. بسته بندی
محصولات تقلبی معمولاً در بسته بندی های ارزان و شل و ول در مقایسه با قطعات یدکی معتبر که در بسته بندی های باکیفیت بسته بندی شده و با احتیاط ارسال می شوند بسته بندی می شوند. برای تشخیص جعلی، بسته ها را مقایسه کنید و جزئیات کوچک مانند چاپ، جنس جعبه، ضخامت آن و غیره را مطالعه کنید.
2. شماره سریال یا هولوگرام
همه قطعات ولوو با شماره سریال یا هولوگرام خاص خود را تولید می کنند که می توان از آنها برای ردیابی آن به سازنده اصلی استفاده کرد. برخی از شمارههای سریال ولوو ممکن است با کیفیت بالا مستقیماً روی جعبه یا روی خود قطعات یدکی چاپ شوند، در حالی که یک شماره جعلی اعداد را روی یک برچسب دارد.
3. غلط املایی
به چاپ روی بسته و دستورالعمل ها دقت کنید. در صورت وجود اشتباهات نگارشی، گرامری یا غلط املایی، آن قسمت را به دقت بررسی کنید. ممکن است تقلبی باشد.
4. دستورالعمل ناقص
وقتی دفترچه راهنمای یک قطعه یدکی را می خوانید، مطمئن شوید که منطقی است. یک قطعه یدکی تقلبی معمولاً دارای یک مرحله از دست رفته، یک نمودار گم شده، یک جمله گیج کننده یا حتی یک نمودار اشتباه است.
5. قطعات نامتناسب
قطعه جدیدی را که خریدهاید با قطعه قدیمی مقایسه کنید و به تفاوتهای رنگ، وزن، تغییرات ابعاد و غیره توجه کنید. قطعات اصلی ولوو کیفیت ساخت ثابتی دارند. بنابراین یک تفاوت ساده مانند عدم تطابق اتصال دهنده ها نیز ممکن است نشانه ای از یک قطعه یدکی تقلبی باشد.
6. قیمت ارزان تر
قطعات یدکی اصلی معمولاً به دلیل کیفیت آنها گرانتر هستند. بنابراین، اگر یک قطعه یدکی با قیمت بسیار ارزان به شما فروخته شود، احتمال تقلبی بودن آن بسیار زیاد است. اکثر قطعات اصلی دارای بسته گارانتی نیز هستند، بنابراین هنگام خرید قطعه یدکی، جزئیات گارانتی را بپرسید.
دیدگاه خود را بنویسید